Om os

Klindt Rideudstyr har eksisteret siden 1982, med Annette Klindt som ejer og bestyrer. Annette er dressurrytter gennem mere end 40 år. Kurt Klindt, som står for broderiafdelingen og bogholderiet, er konkurrencekusk gennem mere end 30 år. Vi har selv en staldfuld ride- og køreheste, så vi har selv stor erfaring med de produkter, som vi sælger.

Hos Klindt Rideudstyr bestræber vi os på, at servicen altid er i top.

Vores motto: 'Billigt og godt, eller dyrere og lækrere', er en gennemgående faktor i hele vores lagersortiment. Vi fører kun mærker og modeller vi selv kan stå inde for. 

Butikken på 330 kvadratmeter rummer et stort udvalg af udstyr til både hest, rytter og kusk, og er bestemt et besøg værd. Det du ikke finder i butikken, bestiller vi gerne hjem.
Vi er dog godt klar over, at hesteejere er et travlt folkefærd, og det kan være svært, at finde tid til at køre ud og shoppe udstyr. Derfor har vi fulgt med tiden og etableret en webshop. Vi håber at I vil give jer tid til at surfe rundt i den og finde nogle gode ting. Hele vores store varelager er ikke egnet til at komme i webshoppen, så er der noget I mangler, er I altid velkommen til at kontakte os pr. telefon 56 50 41 08 i åbningstiden (hverdage 12 - 18 og lørdage 10 - 13) eller på mail: rideudstyr@klindt.net

Vedr. forespøgsler på sponsorater af private ryttere:
Vi modtager rigtig mange ansøgninger og må desværre beklage, at vi ikke kan sponsorere yderligere. Vi har desværre ikke tiden til at besvare disse beskeder.